21 dagers kurs; Få suksess Online!

Få tilgang til kurset idag!

Få tilgang nå!

En introduksjon av kurset

Du får flere goder ved å melde deg på kurset!

Lær deg å lage ditt eget kurs i din helt egen kursportal! En som DU eier 100%.
Du får oppfølging av meg over sosiale medier, men også 2 stk møter over skype eller zoom.com
Jeg tilbyr også bonusmateriell innen mindsetting, som kan bidra til å styrke deg som leder.
Du trenger en PC, internettdekning og kunnskap du kan lære andre!

Å jobbe Online har gitt businessen min et gigantisk økonomisk løft.
Nå ønsker jeg å hjelpe deg til å få en økonomi som blomstrer!

Det beste jeg vet med en online business

Er at jeg kan styre dagene mine akkurat slik jeg vil.
Jeg får tilbragt tid med sønnen min, og sammen reiser vi til våre favorittsteder rundt omkring i verden. Vi vet hvordan vi kan kose oss! På samme tid får jeg bli kjent med kvinner som elsker å skape og forvandle sine drømmer til virkelighet.
Den friheten man får ved å jobbe hjemmefra er magisk! Men det er ikke en get rich quick scheme!  Jeg lover deg at det krever innsats, fokus, struktur og hardt arbeid. Å jobbe hjemmefra passer ikke til alle, men er du en av de som ønsker å lære oppskriften til suksess hjemmefra, da har du kommet til riktig sted.

 • Jeg heter Alice Hamran
 • Jeg er 27 år
 • Jeg er alenemamma til Leon Nathaniel
 • Jeg har vært selvstendig næringsdrivende fra jeg var 18 år
 • Jeg brenner for å hjelpe andre kvinner til å lykkes!
arrow

Dette kurset vil hjelpe deg til å komme i gang slik at du kan nå dine drømmer og mål!

Kursing over nett er gøy! Det er enkelt og det gjør så man føler at man er en del av noe som er større enn seg selv. Man bidrar med kunnskap til folket, enten det er i Norge eller globalt.
Dette 21 dagers kurset gir deg en kickstart på din fremtid som en Online Entreprenør. Du er kanskje allerede selvstendig næringsdrivende, eller så har du en hobby - hvor du kan lære andre mennesker det du allerede kan? Kanskje du lenge har lett etter noe som vil gi din business det lille (store) løftet mot suksess? I tillegg har vi alle et forbedrings potensiale når vi skal nå ut til våre drømmekunder. Dette kurset vil gi deg en introduksjon til hvordan du når ut til de riktige menneskene,  hva du skal lede dem til og hvordan du skal få et salg.
Jeg lover deg at du sitter igjen med et skikkelig kick når kurset er ferdig; klar til å ta verden med storm!

Din niché, dine drømmer og dine mål

Det er helt riktig at kurset krever en del teknisk innsats, men jeg har også fokus på målet ditt. Uten et mål, en drøm og en visjon - blir veien til suksess uklar. Hva er suksess for deg?
Hvorfor ønsker du å ta businessen din Online? Vi bryter det ned til den minste detalj, og bygger klossene opp - en etter en! Det er viktig å sette din drømmekunde i fokus. Vet du hvem din drømmekunde er allerede?

Hvordan sette opp et mailing system og lage kursportal

Det er ingen tvil om at kurs over nett er inn om dagen, og med den tekniske utviklingen vi har - kommer det bare mer og mer av det. Så sleng deg med på denne fantastiske bølgen NÅ.
Det finnes umåtelig mange kursportaler der ute - hvor man betaler tusenvis av kroner for å bruke. Jeg viser deg en billig og enkel løsning som du også kan knytte til hjemmesiden du kanskje allerede har fra før. Hvis du ikke har en hjemmeside - viser jeg deg hva jeg selv er fornøyd med.
Email markedsføring er kanskje den mest solide og geniale måten å markedsføre seg på. Så lenge man vet hva man gjør, og i dette kurset lærer du hvordan du kan håndtere email markedsføring og det via Mailchimp.com.

Business pitch / 1:1 møte

Som bonus ved å melde seg på kurset, får du også 2 stk personlige møter med meg over nett.
Jeg pleier å bruke skype eller zoom.us. I tillegg får du mindset trening og coaching, slik at du styrkes som leder innen ditt virke.

Jobb Online, få frihet!

Å jobbe online krever sitt, teknisk. Det er det ingen tvil om. Det er fokusert arbeid og man kan bli litt lei av pc-titting i mange timer. Men med mitt 21 dagers kurs, hjelper jeg deg slik at det ikke føles så overveldende. Du følger bare oppskriften jeg gir deg, så er du klar! Du har kanskje liten eller ingen erfaring med kurs/salg online - så derfor er mitt mål å gjøre deg så kompetent på teamet Online kursing som overhode mulig. På 1-2-3 er du i gang med din gründerdrøm online, klar til å lette flyet mot nyere høyder!

 • Du har tilgang til alt materiell i min kursportal i 6 mnd!
 • Du Eier alt du skaper!
 • Du får 2 stk møter med meg over skype eller zoom.us!
 • Du får tilgang til POWERGRUPPEN Empower Women på FB
 • Du får kurset til kraftig redusert pris!
 • Du får bonusmateriell som kan booste ditt mindset og deg som leder!
  Og om det ikke var nok så lærer du deg hvordan du skal nå ut til ditt publikum, hvordan du finner ut hva ditt produkt er verdt, hvordan du automatiserer hele prosessen fra en ny person på email-listen din til hvordan lede vedkommende til salg - og hvordan fortsette å selge UTEN å være pushy! (For la meg gjøre en ting klart; jeg liker IKKE pushy!)
  Du får en velprøvd suksess-oppskrift - slik at du kan starte på bar bakke og slippe alle de unødvendige omveiene til suksess! Høres ikke det bra ut?

  You don't have to work hard, you have to work smart to succeed!

  Jeg vil med stor entusiasme anbefale kursene til Alice Hamran. Har tatt de fleste av hennes kurs som har vært relevant for meg og har alltid fått det som har blitt lovet og enda mer til. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg får tilgang til dette kurset her, da jeg skal legge opp hele mitt konsept online. Vil ikke røpe dette enda, men vil trenge hele programmet som her tilbys. Dette kom i grevens tid og jeg er klar som et egg. Takk Alice Hamran, dette er gull!!!

  Monica Rasmussen
  Monica Rasmussen Sunrize Hud & Spa Academy

  Trenger en anbefaling her

  Client's Name
  Client's Name Company Inc

  Er du klar til å skape en Online drømmejobb?

  Bli med på kurset!

  Lær deg å skape email lister, lær deg å lage online kurs & platform, lær deg å holde webinar, lær deg å selge over nett!

  Kursets verdi er 17500,- 
  Og du kan få det nå til bare 3200,-
  For at jeg skal kunne følge opp alle godt, tar jeg kun imot et vist antall kursdeltakere.
  Så hiv dere på - og bli med på reisen til en online drømmejobb!

  Vær rask og sikre deg plass på kurset!

  Jeg vil ha kurset!