Gratulerer, du er med på
30 dagers video utfordring

Du vil straks få en mail i innboksen med mer informasjon rundt facebook gruppen og skjemaet du kan bruke i selve utfordringen. Sykt kult at du er med! Men først vil jeg dele noe ekstra med deg....

Er du usikker på hvordan du skal bruke instagram i businessen din, eller har du ikke helt oversikt på brandet ditt?

Da må du sjekke ut de nyeste produktene i nettbutikken; "Effektiv Instagram Planlegger" sørger for at du får instagram kontoen din up'n running. I tillegg har vi "Den Ultimate Brand-Sjekklisten" som tar deg stegvis gjennom brandet ditt, slik at alt du gjør har en rød tråd. 

Close

Årets mest givende utfordring

30 dagers video utfordring

Syntes du det er kleint med video? Kanskje det er skikkelig "ut av komfortsonen", men du VET du må gjøre det hvis du skal få flere kunder?  I've got your back, darling!

Det er helt nødvendig med video, hvis man skal lykkes med businessen sin online. Man klarer ikke å skape samme kvalitets forhold til følgerne sine ved å bare bruke bilder. Video er derfor det nest beste du kan bidra med (Live video er det absolutt beste) slik at dine følgere blir bedre kjent med deg før de investerer i dine produkter og tjenester. For du vet hva dem sier? Dine potensielle kunder kjøper deg først!

HVA FÅR DU I 30 DAGERS VIDEO UTFORDRINGEN?

Video er det beste markedsførings verktøyet i dag, og i denne utfordringen vil du endelig komme i gang med video og mestre sosiale medier på et annet nivå; slik at du får flere kunder og booster businessen din!

Alice Hamran

Bli med på 30 dagers video utfordring og skap et "know, like & trust" forhold til dine følgere

Få tilsendt følgende på mail: 

* Cheat sheet, med posteideer du kan ta i bruk gjennom denne video utfordringen over 30 dager. 

* Tilgang til vår private facebook gruppe, kun for gründerdamer som vil UPLEVEL sin business online. 

* Oppstart 20 Januar 

Copyright © Alice Hamran - Empowering Women. All Rights Reserved