Her kommer #DittOnlineImperie gratis kurset

Kjenner du deg klar for å skape drømmejobben? Har det kanskje alltid vært en drøm å styre din egen hverdag, men du har ikke vist hvor du skal starte, eller hva du kan gjøre for å tjene penger hjemmefra? I mitt gratis Online Imperie minikurs vil jeg vise deg en gjennomført og fremgangsrik plan til hvordan du kan bygge et Online Imperie og drive med nettkurs hjemmefra. For deg kan dette bety en ekstra inntekt, en deltidsinntekt, en fulltids inntekt eller kanskje en karriere lønn - basert på en jobb du gjør - som Du digger!

Alice Hamran
Gründer av Alice Hamran Empowering Women

Så, what's next?

Takk for at du så gjennom videoen! Nå er det store spørsmålet; Hva gjør du nå? Hvor skal du starte? Finnes det mer hjelp? Ja, såklart gjør det det. Jeg er her for å hjelpe nettopp deg skape en drømmejobb hjemmefra!
Skal du tilbake til tenkeboksen, eller skal du ta action og bli en gründer i online kursing/coaching, medlemsportaler, webinarer og annet kjekt allerede nå i Februar?

Det beste ved å jobbe hjemmefra er at det kan kombineres med annet arbeid, med familielivet, med hobbyen! Og enda bedre, kanskje hobbyen din vil gi deg en fulltidsinntekt innen året er omme?

Det eneste du kan gjøre er å gå ut av komfortsonen, og prøve! Rett og slett hive deg ut i det ukjente og satse tid og energi i å skape noe som blir din helt egen business! Du vil ikke være alene på reisen din, du vil ha et støttesystem i ryggen og hjelp fra meg de neste 5 månedene på å få alt på plass. Så, ja, hvordan vil egentlig det funke? Les videre på siden og du vil få alle svarene

#DittOnlineImperie - hva får du?

Empowering Women #DittOnlineImperie

I løpet av 5 måneders kurset får du

Bygge ditt online imperie et STEG FOR STEG system.

Drømmejobben hjemmefra

2 coachingtimer i måneden + felles samling hver uke med mulighet for å stille spørsmål, bli vist "how to's"

1 års tilgang til kursportalen

Selvutviklings coaching

Egen FB gruppe hvor man kjenner på å være en del av noe større og ikke jobbe helt alene

En vellykket strategi - du trenger ikke å finne opp hjulet på nytt

Du lærer hvordan brande deg på sosiale medier (og din egen instagram veileder)

Du lærer om facebook annonser

Du lærer å bygge email-lister effektivt

Du lærer å automatisere alt du lager, slik at DU kan tjene penger både dag og natt

Du lærer å selge innen de første månedene i kurset!!

Jeg her helt sikker på at du kan skape en drømmeinntekt hjemmefra med de riktige verktøyene, og den beste strukturen! Men et GODT samarbeid går 2 veier; Jeg ønsker at du skal lykkes, og da må du prioritere tid inn i 5 måneders kurset. Så hva kreves det egentlig av Deg?

  • Stå på vilje
  • Engasjement
  • Tid & innsats
  • Kommunikasjon
  • Du ønsker å lære
  • Du er positivt innstillt

Og hva trenger du å ha på plass FØR kurset starter?

1. Du trenger PC
2. Du trenger internett
3. Du trenger en nettside & WordPress. 1-klikkswordpress tilkoblet din hjemmeside er supert. (Jeg kommer ikke til å lære deg å lage en hjemmeside med WordPress. Jeg lærer deg hvordan du skaper Ditt Online Imperie. Dette er alt fra å Sette sammen et genialt kurs, til designe selve kurset i kursportalen din, til alt som har med markedsføring/branding å gjøre. Og bonusen er at jeg trener mindsettet ditt også!)
4. Du trenger Optimizepress (!)
5. Og ikke minst tid og masse herlig energi!

Book en samtale for å se om #DittOnlineImperie kurset med oppstart 18 Februar 2019 er noe for deg.

En samtale er helt gratis og vil kartlegge om #DittOnlineImperie er riktig for deg og om vi kan samarbeide bra. Det er helt OK å takke nei til kurset - la oss ikke bruke tiden til hverandre unødig. Jeg gleder meg til en kort og hyggelig samtale med deg.

Før du booker samtale vil jeg at du skal vite at kurset koster 7950,- NOK og er et tilbud som kun varer frem til 31 Januar 2019. Etter 31 Januar er prisen 14.890,- NOK. Det er et fåtall kursplasser som gis ut, for best mulig oppfølging! Derfor er det viktig at vi matcher og at Du får masse ut av kurset mitt. Jeg ønsker at mine kunder skal lykkes med en online kurs bedrift hjemmefra. Skal du bygge opp en online kurs virksomhet, trenger du min kunnskap og veiledning gjennom prosessen. Book en samtale i dag - så snakkes vi!

Book en samtale

Klikk over for å få tilgang

Ønsker du å investere i kurset med en gang? Send mail med informasjon om hvem du er og gjerne en nettside, Instagram side / Facebook side til Alice.terapeut@live.no!

23rd July 2019