Bygg ditt Online Imperie, her kommer min suksessoppskrift til et vellykket Online kurs!

Send gjerne minikurset

Lyst til å jobbe hjemmefra? Her får du et minikurs som viser deg hvordan du kan bygge ditt Online Imperie.

Din informasjon er verdifull og jeg vil ikke spamme deg!

Trykk over for å få tilgang

Kjenner du deg klar for å skape drømmejobben? Har det kanskje alltid vært en drøm å styre din egen hverdag, men du har ikke vist hvor du skal starte, eller hva du kan gjøre for å tjene penger hjemmefra? I mitt gratis Online Imperie minikurs vil jeg vise deg 5 steg til hvordan du kan bygge et Online Imperie og drive med nettkurs hjemmefra. For deg kan dette bety en ekstra inntekt, en deltidsinntekt, en fulltids inntekt eller kanskje en karriere lønn - basert på en jobb du gjør - som Du digger!

Alice Hamran
Gründer av Alice Hamran Empowering Women

Velkommen

Hei, Alice her! Jeg er så giret om dagen over #DittOnlineImperie og suksessoppskriften jeg ønsker å dele med deg som er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hjemmefra med online kursing! Jeg har endelig satt det sammen til et enkelt minikurs - just for you. Og for ikke å snakke om, helt GRATIS. (Vi elsker gratis, ikke sant?!)

Ok, hør her. Jeg har fått så mange meldinger angående hva jeg jobber med og hvordan det funker. Så jeg har satt sammen hvordan jeg, som alenemamma, kan tjene penger hjemmefra.
Yaiks! Jeg gleder meg virkelig til å vise Deg min verden, kanskje du får svarene på nøyaktig det du har lurt på i lang, lang tid.
Kanskje du endelig ser lyset i enden av tunellen, kanskje du får geniale idéer etter en stille tid uten fokus, eller løsningen på problemstillingen til hvordan Du kan få hverdagen til å gå rundt ved å jobbe hjemmefra.

Jeg tenker at 2019 blir året hvor suksess er i fokus. Vil du lykkes, kjenne på frihetsfølelsen av å styre din egen hverdag og for ikke å snakke om - kunne tilbringe mer tid med familien? Kjenne på mestringsfølelsen av å ha skapt noe på egen hånd & jobbe med noe du digger?

Kanskje 2019 blir året hvor du tar lykken i egne hender og går ut av komfortsonen?
Uansett håper jeg at jeg kan bidra med litt motivasjon i dette gratiskurset. Jeg skal dele med deg min suksessoppskrift; Empowering Women Strukturen - rett og slett fordi flere kan få øynene opp for denne fantastiske måten å jobbe på.

Dette får du i Online Imperie Minikurset

Empowering Women Strukturen

Dette er en del av min suksessoppskrift, rett og slett Empowering Women strukturen til hvordan sette opp et vellykket onlinekurs. I Empowering Women strukturen er det bl.a dette i fokus:

1. Visualisering og klargjøring

2. Verdiskaping

3. Materiell skaping

4. Suksessfull branding

5. Markedsføring

6. Salget

7. Gjennomgå og endre på

8. Skala & innflytelse

Gled deg til dette gratiskurset, det blir sendt til deg på mail! Du vil raskt finne ut om online kursing hjemmefra kan være noe for deg, når det er sagt, kan jeg virkelig anbefale deg denne måten å jobbe på.

Jeg heter Alice Hamran, er utdannet Hud & Spa terapeut, alenemamma til en liten skatt på snart 2 år og gründer. Livet som gründer med en online business er fantastisk. Selv om jeg har vært selvstendig fra jeg var 18 år, var det ikke før i slutten av 2017 og begynnelsen av 2018 at ting virkelig snudde og businessen min tok et realt shift.

Jeg hadde tenkt i 4 år at jeg ønsket å jobbe 100% hjemmefra, med en business som gikk online. Jeg ble leder i et selskap som har vært med meg på min reise i snart 9 år og bygde et team av herlige jenter rundt omkring i landet, samt globalt. Likevel var det tanker rundt en idé jeg hadde hatt lenge som blomstret, og jeg kjente at jeg måtte ta tak i det og få det opp og frem. Så i 2017 skisset jeg mine Online-kurs og hvordan de skulle se ut og hev meg rundt med det i 2018. Det har vært en magisk reise så langt, og jeg er klar til å dele mine beste tips med deg.

2019 blir DITT år, det er din tur til å lykkes og kjenne på den magiske følelsen av å mestring og lykke! Kanskje Online kursing er noe for deg også? Meld deg på listen og få gratis kurset tilsendt på mail, så snakkes vi! 

Bygg ditt Online Imperie, her kommer min suksessoppskrift til et vellykket kurs på nett!

Send gjerne minikurset

Lyst til å jobbe hjemmefra? Her får du et minikurs som viser deg hvordan du kan bygge ditt Online Imperie.

Din informasjon er verdifull og jeg vil ikke spamme deg!

Klikk over for å få tilgang