Alice Hamran Empowering Women

Personvernerklæring

Hvem er vi

Alicehamran.no & kurs.alicehamran.no (eid og drevet av Alice Hamran Empowering Women Org nr 914 535 700) er opptatt av lesernes personvern. Tilliten fra leserne våre er svært viktig for oss, og derfor har vi en streng personvernpolicy. Her forklarer vi hvordan vi henter inn og bruker cookies/informasjonskapsler, og hvordan vi ivaretar personvernet til brukerne.

1. Hvem er behandlingsansvarlig?

Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger som benyttes på alicehamran.no & kurs.alicehamran.no er Alice Hamran Empowering Women Org nr 914 535 700. 

Vår nettstedsadresse er: https://www.alicehamran.no,  https://kurs.alicehamran.no

2. Hva er formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet?

Formålet med behandling av personopplysninger på nettstedet, er i første rekke å gi den enkelte bruker en bedre opplevelse og utnyttelse av nettstedet.

3. Hva er det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger på nettstedet?

Alicehamran.no & kurs.alicehamran.no forholder seg til personopplysningsloven og ekomloven når det gjelder henholdsvis behandling av personopplysninger og bruk av cookies / informasjonskapsler på nettstedet.

Hjemmel for behandling av personopplysninger er personopplysningsloven § 8 a), jf. § 11. Det behandles ikke sensitive personopplysninger på nettstedet.

4. Hvilke personopplysninger behandles?

Personopplysningene som behandles på nettstedet er den informasjon som legges inn ved bestilling av tjenester fra alicehamran.no og kurs.alicehamran.no, samt at nettstedet opererer med cookies/informasjonskapsler.

En cookie / informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på brukerens egen datamaskin / enhet, som gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene til den enkelte brukeren over tid, og hvor ofte brukeren har vært på nettsiden.

5. Hvor hentes opplysningene fra?

Personopplysningene som behandles på nettstedet, hentes inn fra den enkelte bruker ved at vedkommende taster inn sin informasjon i bestillingsskjema. Alicehamran.no og kurs.alicehamran.no innhenter ingen informasjon om kunden utover det kunden selv legger inn og det som innhentes via cookies / informasjonskapsler.

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Ja.  Bruk av cookies / informasjonskapsler kan nektes ved å gjøre innstillinger direkte på brukerens egen datamaskin / enhet.

7. Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Nei, ingen personopplysninger utleveres fra nettstedet eller fra behandlingsansvarlig.

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

Kundeopplysningene som lagres kan slettes ved at kunden selv klikker “unsubscribe” i en av e-postene som sendes ut.Da slettes navn, epost og ellers alle opplysninger knyttet til den e-post adressen.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Norsk lov gjelder for bruk av nettstedet, herunder personopplysningsloven og ekomloven.

Den registrerte har rett til innsyn i egne personopplysninger som er registrert ved nettstedet, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. For mer informasjon om dette, se personopplysningsloven: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31 og www.datatilsynet.no.

10. Hvordan sikres opplysningene?

Personopplysningene som samles inn oppbevares etter ActiveCampaigns sikkerhetspolicy, den kan du lese mer om her: https://www.activecampaign.com/tos/

COOKIES PÅ ALICEHAMRAN.NO OG KURS.ALICEHAMRAN.NO

Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som lagres på din brukerenhet. Disse gjør at nettsiden kan huske hva du har gjort på siden, hvor ofte du har vært på nettsiden, samt dine preferanser.

Du som bruker har rett til å få vite hva som er registrert om deg på våre nettsider, og det må gis samtykke til bruk av cookies. Dette gjøres ved at du har nettleseren din innstilt på å godta cookies. Denne innstillingen kan også endres til å ikke akseptere bruken, men det kan da være enkelte funksjoner som ikke virker optimalt for deg som bruker av våre nettsider.

For mer informasjon om cookies og innstillinger i din nettleser, se her: www.datatilsynet.no/Teknologi/Internett/cookies/

alicehamran.no & kurs.alicehamran.no benytter seg av cookies, og linker til andre sider som bruker cookies. Her er en oversikt over disse:

 

LINKER:

Facebook: Cookies fra Facebook settes kun hvis du tidligere har besøkt Facebook eller bruker en Facebook-funksjon eller -link på våre nettside. Disse cookiene brukes av Facebook-funksjonene på nettsiden vår, slik som våre ‘like’-knapp, kommentarfelt og innlogging via Facebook. Informasjonen kan også brukes for å nå deg på Facebook med informasjon fra oss.

For Facebook sin policy, se her. https://www.facebook.com/policies/cookies/

Google: Google Analytics brukes for å analysere antall besøkende på våre nettsider, hvilke sider som besøkes på vårt nettsted, hvor lenge besøket ditt varer, og hvilken link du fulgte for å komme til vår nettside. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som viser oss hvordan våre kunder besøker nettsiden.

For Google Analytics sin policy, se her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

OptimizePress: OptimizePress brukes for å innhente informasjon om hvilke linker som klikkes på, og hva som registreres / kjøpes på våre nettsider. Informasjonen behandles av OptimizePress.com, hvor vi henter ut rapporter regelmessig.

For OptimizePress sin policy, se her: https://www.optimizepress.com/privacy-policy/

Epost: Vi bruker verktøy som zoom.us, OptimizePress.com og mailchimp.com til å samle og administrere e-postadressene til våre kunder.

For MailChimp sin policy, se her: https://mailchimp.com/legal/privacy/?_ga=2.55390187.1908954130.1535799100-612993358.1528959846

For zoom.us sin policy, se her: https://zoom.us/legal

Stripe.com: Stripe brukes som vår betalingsterminal og samler informasjon når du velger å betale for et produkt her på kurs.alicehamran.no.

For stripe.com sin policy, se her: https://stripe.com/no/privacy

Ved behov for kontakt i anledning behandling av personopplysninger, send en epost til Alice Hamran; Alice.terapeut@live.no